PEGASUS1 koduyla Yapı Kredi Mobil üzerinden ilk kez Yapı Kredi müşterisi olup Yapı Kredi Kartı ile harcama yapanlara 1.500 TL’ye varan indirim Yapı Kredi’den!

31 Ağustos 2024’e kadar PEGASUS1 koduyla Yapı Kredi Mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredi müşterisi olup Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) veya Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden Yapı Kredi Kartı ile uçak biletinizi alın, 1.500 TL’ye varan indirim kazanın!

  • Kampanyadan 15 Temmuz – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında PEGASUS1 kampanya kodunu kullanarak ilk defa Yapı Kredi müşterisi olanlar yararlanabilecektir.
  • Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil'i indirip, PEGASUS1 kampanya kodu ile "Yapı Kredi Müşterisi Ol" adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler ilk defa Yapı Kredi müşterisi olsalar da kampanyadan yararlanamayacaktır. Daha önce Yapı Kredi Bankasında hesabı veya kredi kartı bulunan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklardır.
  • Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması akabinde kampanyadan yararlanabilecektir. Kampanyadan yararlanılabilmesi için 31 Ağustos’a kadar aktif bir fiziki veya sanal kredi kartının olması gerekmektedir.
  • Kullanıcıların, Yapı Kredi müşteri olma adımında bulunan referans kodu alanına PEGASUS1 kampanya kodunu girmeleri gerekmektedir. PEGASUS1 kampanya kodu girilmeden müşteri olan kişiler kampanyadan yararlanamayacaktır.
  • Müşterilerimizin Yapı Kredi Mobil'den referans kodu alanına kampanya kodunu girebilmeleri için iOS işletim sisteminde 4.0.12, Android işletim sisteminde ise 4.0.9 versiyonlarına veya üst sürümlere sahip olmaları gerekmektedir.
  • Kampanya Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden yapılacak uçak bileti satın alımlarında geçerlidir.
  • Müşteri tarafından Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) veya Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden satın alınan uçak bileti 1.500 TL'den düşük tutarlı ise harcama tutarı kadar, 1.500 TL'den yüksek tutarlı ise en fazla 1.500 TL'lik indirim tutarı kredi kartınıza yüklenecektir.
  • İndirim tutarı 16 Eylül 2024 tarihine kadar müşterinin alışveriş yaptığı açık statüdeki Yapı Kredi Kredi Kartına yüklenecektir. Pegasus İnternet Sitesi (www.flypgs.com) veya Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden satın alınan uçak biletinin iade edilmesi halinde kredi kartına yüklenen indirim tutarı geri alınacaktır.
  • Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra, kredi kartı onaylanan müşteriler Yapı Kredi Mobil üzerinden Kredi Kartlarım menüsü altındaki (+) butonuna basarak “Dijital Kart Tanımlama” seçeneği ile ya da kart seçimi yaptıktan sonra Daha Fazlası > Dijital Kart İşlemleri adımlarını izleyerek kurye sürecini beklemeden dijital kartlarını oluşturabilir ve kampanyadan dijital kartları ile yararlanabilir.
  • Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.
  • Kampanya, Pegasus’un veya Yapı Kredi’nin diğer indirim ve kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Kampanya içeriği ve indirim iadesi kazanılmasına ilişkin tüm unsurlara dair sorumluluk Yapı Kredi’ye aittir. Pegasus’un, kampanyaya katılma, kredi kartı çıkarma, indirim kazanma işlemlerine ilişkin olarak Yapı Kredi ile kampanyaya katılan müşteri arasında oluşabilecek herhangi bir uyuşmazlığa ilişkin olarak herhangi bir sorumluluğu yoktur. Kampanya’dan faydalanacak müşteri Pegasus’tan herhangi bir talepte bulunamaz.
  • Kampanya kapsamında Pegasus’tan satın alınacak biletler bakımından Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.
  • Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı işlem verileriniz 15 Temmuz-16 Eylül tarihleri arasında, Bankalara ait sanal ve fiziki POS'lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni'ni okuyabilirsiniz. Metni okumak için: Yapı ve Kredi Bankası A.Ş Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni | Yapı Kredi Hakkında | Yapı Kredi (yapikredi.com.tr)
  • Yapı Kredi ve Pegasus kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.