QEPR Terapisi ile Stresten Kurtulmak Mümkün mü?

QEPR Terapisi ile Stresten Kurtulmak Mümkün mü?

İç huzurunuzu sağlamak mı istiyorsunuz? Bunun mümkün olduğunu bilmek sizin için ne anlama gelirdi? Paul Emery, QEPR tedavisinde sadece bir saat içinde stresi, kaygıyı, öfkeyi, üzüntüyü ve hatta belki de travmayı hafifletmenin yollarını öğretiyor.

QEPR nedir?

QEPR, Paul Emery tarafından psikolojiye olan tutkusu sonucunda geliştirilmiş bir yöntemdir. QEPR, kişinin onu yapacağı şeylerden geride tutan çok çeşitli duygusal veya fiziksel kaygıların üstesinden gelmesine hızlı ve etkili bir şekilde yardımcı olan ve stres yönetiminde çığır açan yöntemlerin benzersiz bir birleşimidir.

Nasıl uygulanır?

Yakın zamanda yapılan beyin araştırmaları ve bilimsel araştırmalar, ya meridyen noktalarına (EFT ve TFT) dokunarak ya da rehberli görselleştirme ve psikolojinin yanı sıra kollara, yüze ve ellere sakinleştirici, terapötik dokunuşlar uygulayarak (hafif hipnoz ve NLP) kişinin kendini daha iyi hissetmesini sağlayabileceğini göstermektedir. 

İnsanlar, son 30 yılda dünyaca ünlü doktorlar, sinirbilimciler ve Paul Emery tarafından geliştirilen kanıta dayalı teknikler ile Paul'un terapisinin çok etkili, hızlı, güvenli ve nazik olduğunu keşfetmeye başladı. QEPR uzun soluklu bir konuşma terapisi değildir. Genellikle hızlı sonuçlar verir ve konunun tam olarak ne olduğunun anlatılmasına gerek duyulmaz. Bu yöntem, bir ömür boyu zihninizi, tepkilerinizi ve dolayısıyla zihinsel ve fiziksel sağlığınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olur.

Kendi duygularınızı veya ailenize karşı hissettiklerinizi daha iyi yönetmek için evde veya işte kendi kendinize uygulayabileceğiniz kolay tekniklerle sizi güçlendirir ve böylece hayatınızın geri kalanında daha fazla rahatlama ve huzur sağlar.

Yaptığı işi her zaman geliştirmeye ve güncellemeye yönelik bir Kaisen felsefesini benimseyen Emery, yaptığı şeyi gerçekten özetleyen şeyin ne olduğu sorulduğunda ilk olarak yöntemin hızından bahseder. Bunun iyileşme de denilebilecek bir kuantum sıçraması olduğunu anlatır. İkinci olarak da bu yöntemin bir kısmının vücudun meridyen enerji sistemiyle ve bazen de atom altı kuantum seviyesinde çalışmayı içerdiğini ekler. Dolayısıyla bu teknikte dokunmadan ve uzaktan çalışabilir ve olumlu sonuçlar alınabilir.

Danışma sırasında danışan ve Emery çözülmesi istenen probleme dair genel bir konuşma yapar. Genelde çok fazla detaya ihtiyaç duyulmasa da bazen detayların konuşulması güzel ve faydalı olabilir. Bununla birlikte, gerçekten gerekli olan tek şey, istenmeyen duyguların nasıl hissettirdiğidir. Aslında bir psiko-duyusal terapi olan QEPR, Emery’nin ellerini danışanın üst vücudunda nazikçe ve rahatlatıcı bir şekilde kullanmasını içerir. Danışan dokunulmamayı tercih ediyorsa Emery’nin yönlendirmesiyle tedaviyi kendi kendine yapabilir ancak danışanların çoğunluğu tedaviyi Emery’nin yapmasını tercih etmektedir.

Kimler ihtiyaç duyar?

 https://www.yapikredi.com.tr/medium/file/qepr-terapisi-ile-stresten-kurtulmak-mumkun-mu_69989/view

Herkesin bir konuda yardıma ihtiyacı vardır. İnsanlar daha iyi, daha sağlıklı, daha uzun ve daha mutlu bir yaşam sürmek için çabalar. İster daha mutlu ve huzurlu olmalarını engelleyen ve geçmişlerinden gelen bir şey olsun ister şu anda uğraştıkları bir şey olsun, farklı yaşam tarzlarına sahip herkes, bu yöntem sayesinde duygusal dengesini sağlayabilir ve daha mutlu bir hayat sürebilir. QEPR ile siz de endişelerinizin üstesinden gelebilir, sevdiğiniz birinin kaybını atlatabilir, korkularınızı giderebilir, fobilerinizden kurtulabilir ve kilo dahi verebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yükleniyor...
Yükleniyor