Sürdürülebilirlik Sohbetleri'nin bu bölümünde konumuz yeme içme sektörü. Yeme içme sektörü, her gün milyonlarca insanın ihtiyaçlarını karşılayan ve dünya genelinde büyük bir etkiye sahip olan kritik bir sektör. Ancak bu sektörün büyüklüğü ve etkisi, çevresel ve sosyal sürdürülebilirlik açısından ciddi sorumlulukları da beraberinde getiriyor.
Sürdürülebilir bir dünya hayalinin en önemli damarlarından biri olan yeme içme sektörü bu hayalin hangi adımında? Sürdürülebilirlik adına neler yapıldı, gidecek daha ne kadar yolumuz var? Yekta Kopan'ın konukları Gastronom ve Ziraat Mühendisi Tangör Tan ile Lezzet, Yiyecek ve İçecek Uzmanı Oğul Türkkan. Bu heyecanlı sohbeti kaçırmayın!